Interaktív hostess robot bérlés, bérbeadás, kölcsönzés rendezvényre rengeteg szórakoztató funkcióval. 

Interaktív hostess robot bérlés, bérbeadás, kölcsönzés szolgáltatásunkkal és rendezvény aktivitásunkkal emlékezetessé teheti rendezvényeit, előadásait, fogadásait, konferenciáit. 

Interaktív hostess robotjaink aktív szerepet tudnak vállalni akár már a regisztrációnál de az előadások közben is az előadó segítségére tudnak lenni. 

Saját fejlesztő csapatunk minden esetben egyedi, testre szabott funkciókkal, szórakoztató aktivitásokkal programozza fel robotjainkat mellyel teljesebbé tehetjük az Ön rendezvényét is. 

Szolgáltatásunk teljeskörű, mely a következőket tartalmazza:
- Hostessrobot és kiegészítői
- Helyszíni technikai személyzet
- Egyedi funkciók és aktivitások fejlesztése

Interaktív hostess robot bérlés, bérbeadás, kölcsönzés szolgáltatásunk keretén belül Ön rendezvényekre bérelhet, kölcsönözhet hostess robotot. 

Bérleti díjainkat a bérelni kívánt eszközök típusa, mennyisége és a bérlési idő hossza határozza meg. Az aktuálisan rendelkezésre álló raktárkészlet, a bérleti szolgáltatás megrendelésének időpontja valamint a kiszállítás helyszíne egyaránt befolyásolhatja vállalási árainkat. 

Interaktív hostess robot bérlés, bérbeadás, kölcsönzés szolgáltatásunkkal kapcsolatos további részletekről az Általános Szerződési Feltételeinkben (ÁSZF) tájékozódhat!