Microsoft HoloLens bérlés, kölcsönzés és tartalom fejlesztés rendezvényekre

Közzétéve: 2018.07.14.

Microsoft HoloLens bérlés, kölcsönzés és tartalom fejlesztés rendezvényekre

A rentiT-nál folyamatosan vizsgáljuk, mely technológiák érettek meg arra, hogy érdekes rendezvény elemként, aktivitásként ajánljuk ügyfeleinknek.

A holografikus megjelenítés egyik módja, és a kiterjesztett valóság (Augmented Reality) egyik alkalmazási területének ötvözeteként a Microsoft HoloLens kiváló választás lehet, annak érdekében hogy a rendezvény vendégei ízelítőt kapjanak és kipróbálhassanak jövőbemutató megoldásokat.

Az alkalmazott technológiát még közelebb hozhatja vendégeihez, amennyiben az valamilyen formában kapcsolódik az adott rendezvény tematikájához. A rentiT saját fejlesztő csapata egyedi, testreszabott - kifejezetten rendezvényekre szánt - szoftverek, alkalmazások fejlesztésévelaz Ön rendezvényének színvonalát is hivatott emelni.

Az Ön számára dedikált project managereink személyes konzultációk során segítik Önnek is teljeskörűen kidolgozni az ötletet, témát és kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást, eszközt és szofvert. Továbbá az Ön számára dedikált project managereink teljeskörű támogatást nyújtanak a rendezvény utókövetése során is segítve a kapott visszajelzések kiértékelését és ezek ismeretében javaslatokat tesznek segítendő az Ön soron következő rendezvényének szervezését.

Kérje díjmentes személyes konzultációnkat, ahol személyesen próbálhatja ki a fent említett technológiát (HoloLens) is, és ismerje meg a rentiT - HoloLens bérlés és tartalom fejlesztés fejlesztésszolgáltatásában rejlő lehetőségeket.

Vissza a listára