Notebook, számítógép bérbeadás újdonságok - bérlés üzletágunk tovább fejlesztése

Közzétéve: 2009.01.26.

Notebook, számítógép bérbeadás újdonságok  -  bérlés üzletágunk tovább fejlesztése

Notebook, számítógép bérbeadás újdonságok, bérlés üzletágunk tovább fejlesztése

Számos újdonsággal várjuk Ügyfeleinket 2009-ben is, továbbfejlesztettük notebook bérbeadás és számítógép bérlés üzletágunkat, új laptopokkal, számítógépekkel, és kapcsolódó informatikai eszközökkel állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Cégünk folyamatosan újítja bérlésre szánt számítógép, laptop és IT eszközparkját, hogy a bérlési igények legszélesebb skáláját tudjuk kiszolgálni.

Új, bérelhető notebookok pl. a 8"-10" kijelzővel szerelt netbook-ok, akár érintőképernyővel is, vagy az átlagosnál mobilabb igényeket kiszolgáló 12" vagy 13,3" kijelzővel szerelt MSI és Toshiba laptopok. Természetesen az üzleti vonal is kiemelt helyen szerepel bérbeadás szempontjából, ezért a Lenovo SL, R, és T szériájának legújabb típusai is bérbe vehetőek cégünknél.

Kiemelnénk az Apple Aluminium Macbook-ját is, amely szintén bérelhető cégünknél.

A számítógépek terén is jelentősen bővült bérlési kínálatunk a DELL, Quad Core processzorral szerelt munkaállomásaival, melyeket versenyképes áron, teljeskörű szolgáltatás keretében bérelheti cégünktől, természetesen a megfelelő tudású és minőségű monitorokkal és egyéb perifériákkal együtt.

Speciális számítógépekkel is várjuk a bérbeadás után érdeklődőket, érintőképernyős monitorokkal, infotornyokkal, kioszkokkal és szerverekkel bővítettük bérbeadás üzletágunk ezen szegmensét.

Vissza a listára