Tovább fejlesztettük alkalmi notebook bérlés üzletágunkat

Közzétéve: 2008.02.23.

Tovább fejlesztettük alkalmi notebook bérlés üzletágunkat

Ismét fejlesztettük notebook bérlés üzletágunkat, melynek köszönhetően egyedülálló választékkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kínálatunk sokszínűsége mellett a minőség, a design és nem utolsó sorban a teljesítmény az, amit fontosnak tartunk, valamint nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy Ön mindig új vagy újszerű eszközöket vehessen bérbe cégünktől, olyan plusz szolgáltatások mellett, mint a díjmentes házhozszállítás, a bérlés előtti ingyenes tesztkészülék lehetősége, vagy olyan kiegészítők biztosítása mint az inverter (autós adapter), vagy a mobilinternet előfizetés, vagy a nemzetközi elektromos csatlakozó átalakító, vagy egyszerűen egy laser pointer.

Külön hangsúlyt fektetünk a gépeinken használt szoftver licenszek jogtisztaságára, cégünk teljesértékű legális szoftverekkel szállítja bérgépeit, akár többféle nyelvi verzióban.

Ezért ha Ön nem elégszik meg, az ugyan olcsó de szerény műszaki paraméterekkel bíró eszközökkel vagy a minimum szolgáltatásokkal, akkor forduljon hozzánk!

Cégünk az aktuálisan futó, nem belépőszintű (pl.: core2duo cpu, 1680x1050 pixel képernyő felbontás), új, megjelenésében is elismerő pillantásokat kiváltó modelleket kínálja, melyekhez 24 órás technikai támogatást nyújtunk, korrekt és versenyképes áron.

Egyedülálló ajánlat!

Bérleti ajánlatainkra árgaranciát vállalunk, mely szerint, ha Ön a piacon olcsóbb ajánlatot kap, üzletszerűen bérbeadást végző cégtől, azonos műszaki paraméterekkel rendelkező laptop, computer, nyomtató, kamera, monitor témakörben, akkor a különbözetet jóváírjuk Önnek.

Néhány géptípusunk:

IBM/Lenovo T60, R61, R61i

HP 7300, 6720

Packard Bell MX series

Kiemelt notebook bérlés ajánlatunk:

IBM / Lenovo R61 - Core 2 Duo CPU, 2 Gb RAM, 1680x1050 pixel 15,4" TFT.

Természetesen legyen szó bármilyen informatikai, irodatechnikai eszköz alkalmi vagy tartós bérletéről, a fentiekhez hasonló szolgáltatások kíséretében igyenkszünk minden igénynek megfelelő megoldást nyújtani.

Kérje ajánlatunkat ügyfélszolgálatunktól!

Vissza a listára