Saját fejlesztésű tablet- és ipad kérdőív, adatgyűjtő, közvélemény-kutatás és elégedettség-felmérés alkalmazásunk, és kapcsolódó teljes körű informatikai megoldásunk testreszabásával, bármilyen egyedi igényt ki tudunk szolgálni.

Egyedi, testreszabott igényeket szolgálunk ki, teljes körű technikai hátteret biztosítunk, a szoftver-fejlesztéstől, design készítéstől/adaptálástól a hardware- és server háttér biztosításáig. Szolgáltatásunk offline és online formában is elérhető. On-line szolgálatás esetén valós idejű, real-time monitorozó és lekérdező szolgáltatásunk is rendelkezésére áll.

A tablet- és ipad kérdőívek kitöltése során gyűjtött adatokat többféle szempontból lekérdezheti, osztályozhatja, rendszerezheti valamint tárolhatja szervereinken, későbbi felhasználás céljára, vagy valós időben értékelheti ki azokat.

Kérje egyedi ajánlatunkat teljes körű tablet- és ipad kérdőív, adatgyűjtő, közvélemény-kutató és elégedettség felmérő megoldásunkra az info@rentit.hu e-mailcímünkön, vagy az ingyenesen hívható +36 80 624 424-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.