QR kódos rendezvény-regisztráció és -beléptetés, előregisztrációs és látogató-követő megoldások, QR kódos rendezvény-beléptető rendszer

Saját fejlesztésű, saját tulajdonú, teljes mértékben testre szabható QR kódos rendezvény-regisztráció és -beléptetés szolgáltatásunk teljes körű megoldást nyújt rendezvények elő-regisztrációjához, helyszíni regisztrációjához, beléptetéséhez, és a rendezvény helyszínén végzett aktivitások kezeléséhez.

Egyedi, testreszabott igényeket szolgálunk ki, teljes körű szolgáltatásunk tartalmazza a szükséges infrastruktúra, a szoftver és hardver háttér, valamint a technikai személyzet biztosítását is.

QR kódos rendezvény-regisztráció és -beléptetés megoldásaink illeszthetőek már meglévő alkalmazásokhoz, így Önnek nem kell feltétlenül lemondania a már megszokott, vagy részben megfelelő megoldásairól.

QR kódos rendezvény-regisztráció és -beléptetés szolgáltatásunkhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásaink:

- QR kód gyártás

- Meghívó küldése emailen, MMS-ben, nyomdai megoldással

- Badge gyártás többféle méretben

- Plasztikkártya-gyártás

- On-line előregisztrációs megoldások, szállás- és transzfer regisztráció, bankkártyás fizetéssel

- Helyszíni látogató-követés és helyszíni aktivitások lebonyolítása, jogosultság-kezelés

- Folyószámla-vezetés, fizetési megoldások

- Real - time monitorozás és statisztika

- Adatbázis- és tárterület szolgáltatások

- Rendezvény minisite elkészítése

- Rendezvény mobil app elkészítése

- Helyszíni technikai személyzet biztosítása

Árainkat egyedileg, egy rövid előzetes egyeztetés után, testre szabottan adjuk meg, bővebb információért vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot az info@rentit.hu címen, vagy hívja  a +36 80 624 424-es díjmentes zöld számot.